Brendiranje automobila

Galerija radova

pozovite za konsultacije

+381 64 90 90 608

Pod brendiranjem vozila podrazumevamo apsolutnu transformaciju automobila u boje vašeg brenda. Brendiranje ili autografika na vozilima se vrši lepljenjem prethodno štamane pvc folije na vozilo. Štampa na foliji može biti dizajnirana od strane naših dizajnera ili nam možete poslati vašu pripremu za štampu koja je dizajnirana u skladu sa vizuelnim identitetom vašeg brenda.

Prednosti naših usluga:

 • 18 godina iskustva
 • Kvalitetne folije
 • UV zaštita najsavremenijom tehnologijom
 • Iskusni majstori
 • 4 godine garancije

Brendiranje vozila predstavlja savršen izbor da na zanimljiv način prezentujete vaš brend kao i da ostvarite rezultate u sferi direktnog marketinga.

Presvlačenje folijom

Galerija radova

pozovite za konsultacije

+381 64 90 90 608

Rd dizajn je specijalizovani servis za ugradnju pvc folija, sa tradicijom dugom 18 godina. Jedna od usluga koje Vam nudimo jeste presvlačenje vašeg automobila folijom, što omogućava brzu i jeftinu promenu boje automobila, kao i postizanje mat, karbon i mnogih drugih efekata. Naše folije su izuzetnog kvaliteta, zaštićene su od UV zračenja i garantujemo za njihovu postojanost na vozilu.

Vrste folija koje ugrađujemo na vozila:

 • Mat
 • Sjajna
 • 2D karbon
 • 3d karbon
 • Hrom
 • Brušeni aluminijum

Folije, pored toga što doprinose dizajnu vozila, takođe štite limariju od spoljnih uticaja. Dođite kod nas da zajedno kreiramo rešenje za Vaš automobil.

Brendiranje kamiona i autobusa

Galerija radova

pozovite za konsultacije

+381 64 90 90 608

Gotovo da nema kamiona, autobusa ili tramvaja a da ne poseduju neku vrstu autografike. Pitate se zašto je to tako?

Odgovor je jednostavan. Prava bi šteta bila ne iskoristiti fizičku veličinu tih vozila i na njih ne ugraditi autografiku, pogotovo ako u obzir uzmemo da su vlasnici tih vozila većinom privredni subjekti kojima je potreban marketing. Mi Vam nudimo uslugu ugradnje autografike na Vaša vozila uz garanciju kvaliteta.

Taxi program

Galerija radova

pozovite za konsultacije

+381 64 90 90 608

Posle mnogo godina uspešne saradnje sa taxi udruženjima, odlučili smo da izgradimo poseban program za brendiranje taxi vozila.

Ovim posebnim programom taksistima omogućavamo povoljnije cene za izradu i ugradnju autografike. Učinićemo da se taxi vozila sa našom autografikom pretvore u skladan brend kakav vaše taxi udruženje zaslužuje.

Usluge brendiranja izloga

Galerija radova

pozovite za konsultacije

+381 64 90 90 608

Pored usluga ugradnje grafike na vozila, u mogućnosti smo da Vam ponudimo brendiranje zidova, panoa, bilborda, frižidera ostalih površina na koje je moguće ugraditi foliju. Naši majstori su iskusni, pa s, toga poseduju sposobnost da izvrše ugradnju čak i na teško dostupnim i prostorno ograničenim lokacijama.

Svaka ugradnja se izvodi sa velikom pažnjom kako bi folija bila idealno postavljena.

Tuning styling

Galerija radova

pozovite za konsultacije

+381 64 90 90 608

S' obzirom na širinu mogućnosti koje auto folije nude, logično je da je autografika idealno rešenje za tuning style i brendiranje trkačkih automobila. Naš dizajnerski tim će Vam rado pomoći da pronađete idealno rešenje kako bi Vaš automobil izgledao shodno svom stilu.

Poklonite nam svoje poverenje i ponudićemo Vam garanciju na izvršenu ugradnju.

Kontaktirajte nas