Brendiranje automobila

Galerija radova

pozovite za konsultacije

+381 63 322 110

Pod brendiranjem vozila podrazumevamo apsolutnu transformaciju automobila u boje vašeg brenda. Brendiranje ili autografika na vozilima se vrši lepljenjem prethodno štamane pvc folije na vozilo. Štampa na foliji može biti dizajnirana od strane naših dizajnera ili nam možete poslati vašu pripremu za štampu koja je dizajnirana u skladu sa vizuelnim identitetom vašeg brenda.

Prednosti naših usluga:

  • 18 godina iskustva
  • Kvalitetne folije
  • UV zaštita najsavremenijom tehnologijom
  • Iskusni majstori
  • 4 godine garancije

Brendiranje vozila predstavlja savršen izbor da na zanimljiv način prezentujete vaš brend kao i da ostvarite rezultate u sferi direktnog marketinga.

Brendiranje kamiona i autobusa

Galerija radova

pozovite za konsultacije

+381 63 322 110

Gotovo da nema kamiona, autobusa ili tramvaja a da ne poseduju neku vrstu autografike. Pitate se zašto je to tako?

Odgovor je jednostavan. Prava bi šteta bila ne iskoristiti fizičku veličinu tih vozila i na njih ne ugraditi autografiku, pogotovo ako u obzir uzmemo da su vlasnici tih vozila većinom privredni subjekti kojima je potreban marketing. Mi Vam nudimo uslugu ugradnje autografike na Vaša vozila uz garanciju kvaliteta.

Taxi program

Galerija radova

pozovite za konsultacije

+381 63 322 110

Posle mnogo godina uspešne saradnje sa taxi udruženjima, odlučili smo da izgradimo poseban program za brendiranje taxi vozila.

Ovim posebnim programom taksistima omogućavamo povoljnije cene za izradu i ugradnju autografike. Učinićemo da se taxi vozila sa našom autografikom pretvore u skladan brend kakav vaše taxi udruženje zaslužuje.

Kontaktirajte nas